Dinamo București continuă colaborarea cu Hristu Șapera

Dinamo București a anunțat că Hristu Șapera va fi antrenorul echipei în sezonul 2021/22. Părțile continuă colaborarea începută în a 2-a jumătate a recent încheiatei stagiuni. De altfel, potrivit informațiilor noastre, acordul inițial a fost semnat inclusiv pentru stagiunea următoare.

Șapera, în vârstă de 40 ani, are nouă sezoane la activ în Liga Națională. El a antrenat pe CSM București, BCM U Pitești, CSM Steaua EximBank București și Energia Târgu Jiu. Totodată, el a fost antrenor principal la diferite loturi naționale juvenile, dar și asistent la prima reprezentativă a României. Este singurul antrenor român care a condus o echipă în EuroCup. De asemenea, a lucrat un an în cadrul Canarias Basketball Academy, în Spania.

Venirea lui Hristu Șapera la cârma echipei cu cele mai multe titluri naționale din istoria baschetului masculin românesc s-a consemnat la începutul lunii martie, înaintea începerii returului în sezonul regulat. Probleme de sănătate au afectat activitatea antrenorului bucureștean în primele două turnee după numirea sa la timonă.

Dinamo București s-a clasat pe locul 9 în sezonul 2020/21, având un bilanț general de 11 victorii și 15 înfrângeri.

Aceasta este prima informație oferită de CS Dinamo București referitor la echipa de baschet în perspectiva sezonului următor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *