Dinamo București bifează a 3-a victorie consecutivă la turneul EYBL Junior de la Cluj-Napoca

Dinamo București a înregistrat cea de-a 3-a victorie la turneul EYBL Junior de la Cluj-Napoca. În cursul dimineții de miercuri (24.11), formația antrenată de către Victor David a depășit MAFC Budapesta, scor 71-63.

Bucureștenii au reușit să revină în sfertul decisiv după un start de partidă modest. Maghiarii s-au desprins la 24-12 în primele zece minute de joc. Dinamo a replicat și s-a apropiat la 38-33 după 20 minute de joc efectiv. Sfertul 3 a fost modest în realizări pe tabela de marcaj ambele protagoniste marcând câte 13 puncte.

David Pătru a adus pe Dinamo pentru prima dată la conducere în minutul 33, scor 56-55, cu o aruncare de două puncte. El a completat astfel revirimentul printr-un parțial de 6-0. Au urmat patru schimbări la conducere, același Pătru marcând în minutul 37 pentru a aduce definitiv pe Dinamo în avantaj, scor 64-63. De altfel, formația din capitala României a înscris ultimele 11 puncte ale meciului, MAFC având zero puncte marcate în ultimele mai bine de trei minute.

Învingătorii au avut procentaj mai bun la aruncările din acțiune, un număr mai mare de vizite la linia de pedeapsă, avantaj la recuperare ofensivă (13-8) și mai multe intercepții (14-9).

David Pătru a totalizat 19 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, Sasha Son a adăugat 18 puncte, 4 intercepții, iar Vlad Cozea a încheiat cu 16 puncte, 6 recuperări și 3 intercepții pentru învingători. De cealaltă parte, Mate Szabo și Dominik Lorincze au avut câte 14 puncte fiecare.

Dinamo București are 3-0 la general după acest joc.

Foto: EYBL – Central Europe Region (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *