Declarații Mirel Dragoste după meciul cu Spania

Mirel Dragoste a vorbit la finalul partidei pe care România a pierdut-o cu Spania, scor 41-94, la Valencia. Acesta a fost al 4-lea eșec din tot atâtea meciuri disputate de Vulturi în campania de calificare la EuroBasket 2022.

Iată ce a spus fundașul în vârstă de 25 ani la finalul confruntării reprezentanții campioanei mondiale în exercițiu:

„Pentru mine personal și în special pentru echipa noastră a fost o experiență foarte bună în pofida celor două rezultate înregistrate aici, la Valencia. Este o situație nemaipomenită să stai într-un hotel, să nu ai posibilitatea să ieși cu zilele din cameră.

Au fost meciuri foarte dificile, în compania unor adversari de calitate, din crema baschetului european și mondial. Fără îndoială ne lipsesc câțiva dintre cei mai buni jucători. Fără îndoială mai avem enorm de mult de muncit pentru a conta la acest nivel. Firește, în februarie vom avea o nouă oportunitate pentru a încerca să câștigăm un meci în această campanie. Suntem la nivelul acesta, dar este limpede că prin muncă putem să progresăm și să încercăm ca la următoarele provocări să arătăm mai bine.

Suntem o echipă foarte tânără și chiar mai mult decât atât, o parte însemnată a tinerilor de mare perspectivă din echipa noastră sunt acum acasă și nu au putut fi aici, fiind infectați cu acest virus. Cei care am fost aici am încercat să dăm cât se poate, dar din păcate nu am putut etala un joc mai bun, dat fiind, dincolo de nivelul adversarilor și faptul că nu aveam cum să fim într-o formă fizică apropiată, de ceea ce se cere aici după atâtea zile în care nu am avut voie să ieșim din camere.”

Dragoste a terminat meciul cu 5 puncte, o pasă decisivă și o intercepție în 21 minute de joc.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *