Declarații Cristian Achim și Tudor Costescu după meciul Oradea vs Pitești, scor 71-65

CSM CSU Oradea a depășit BCM U FC Argeș Pitești, scor 71-65, într-un meci contând pentru Turneul 3 din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2020/21. Partida s-a desfășurat miercuri (30.12), la Sibiu.

La finalul partidei, antrenorii celor două echipe au declarat următoarele:

Cristian Achim, antrenor Oradea

„În primul rând mă bucur că am câștigat, deoarece ne trebuia o victorie. În al 2-lea rând, nu vreau să mă plâng, dar în momentul în care o echipă stă două săptămâni, va avea o problemă în revenirea la ritmul de joc. Pitești este o echipă foarte bună. Merită felicitări. După părerea mea s-a simțit oboseala în jocul ambelor echipe, fiind al 2-lea meci în decusr de 24 ore pentru fiecare. Noul jucător, Garlon Green, a început să-și arate calitatea și mă bucur că am gestionat bine finalul jocului.”

Tudor Costescu, antrenor Pitești

„Felicitări adversarilor. O victorie meritată. Vreau să îmi felicit și jucătorii. Cred că am avut un meci reușit din punct de vedere al intensității și al dăruirii. Practic, diferența a fost făcută de unele realizări individuale deosebite ale adversarilor, în ultimul minut. Din păcate, nu am reușit să mai facem același joc intens, în apărare, în ultima parte. Ne lipsește energia și probabil că nu suntem într-un moment în care am fi putut învinge Oradea într-un asemenea meci. Am avut șansa noastră și trebuie să învățăm din această înfrângere. Totuși, consider că la fel de meritat ar fi fost dacă am fi câștigat și noi.”

CSM CSU Oradea are 4-1 la general în acest moment. În schimb, BCM U FC Argeș Pitești termină anul 2020 cu un bilanț de 4-3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *