CSU Sibiu învinge Rapid București

BC CSU Sibiu a depășit Rapid București, scor 90-78, într-o partidă din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2021/22, desfășurată luni (28.03), la Sala Transilvania.

Feroviarii au început jocul mai bine și au fost la conducere pe tot parcursul primei jumătăți, cu câteva excepții de scurtă durată. Gazdele au marcat ultimele șase puncte ale secvenței a 2-a, Justas Tamulis stabilit scorul la pauză, 41-40.

Repriza secundă a demarat cu șase succesiuni la conducere și o situație de egalitate. CSU a trecut definitiv la conducere în cea de-a 2-a jumătate a secvenței a 3-a, la capătul căreia avea un avantaj de șase puncte. Galben-albaștrii s-au desprins la zece puncte în minutul 36 al partidei. Finalul nu a adus schimbarea.

Rareș Uță a totalizat 29 puncte, 8 recuperări, Monyea Pratt a adăugat 12 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări, Justas Tamulis a bifat 12 puncte, 4 pase decisive, iar James Padgett a terminat cu 11 puncte, 5 recuperări pentru CSU Sibiu. În replică, Devon Bookert a reușit 24 puncte, 6 recuperări, iar Luca Vasile a adăugat 14 puncte pentru Rapid București.

De notat că Rapid a avut o seară de excepție la semicerc, marcând 12 coșuri de trei puncte cu 48% la acest procedeu. În schimb, CSU a marcat cu peste 25 puncte mai mult din spațiul de trei secunde. În plus, gazdele au avut 31 vizite la linia de pedeapsă, iar Rapid a înregistrat doar 6.

CSU Sibiu bifează a 8-a victorie consecutivă pe teren propriu și are un bilanț general de 13-12 în Liga Națională. În schimb, Rapid București suferă a 4-a înfrângere succesivă și are un bilanț de 5-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.