CSU Fans Magazin – Cea mai longevivă revistă din baschetul românesc își continuă activitatea în pofida absenței fanilor din tribune

Asociația Al 6-lea Jucător își continuă activitatea chiar dacă accesul publicului nu este permis în săli. Iubitorii baschetului din Sibiu și România au posibilitatea să lectureze paginile revistei CSU Fans Magazin în format electronic.

CSU Sibiu a organizat turneul de calificare al Cupei României, respectiv primele trei turnee ale Ligii Naționale de baschet masculin în sezonul competițional 2020/21. Din cauza pandemiei, accesul publicului nu a fost permis în tribunele Sălii Transilvania, așa cum nu a fost permis în niciuna dintre sălile și arenele sportive din țara noastră.

În pofida acestui impediment, revista CSU Fans Magazin a fost editată și publicată la evenimentele menționate. Deosebirea constă în faptul că în cursul actualului sezon competițional revista a fost disponibilă exclusiv în mediul online. Astfel, iubitorii baschetului au posibilitatea să lectureze materialele realizate pentru fiecare dintre evenimentele anterior menționate accesând site-ul www.csufans.ro.

În secțiunea destinată revistei CSU Fans Magazin aveți posibilitatea să descărcați și lecturați numerele pregătite pentru evenimentele desfășurate în acest sezon, alături de cele din anii trecuți. În actualul sezon au fost editate numerele 208, 209, 210 și 211 ale revistei.

Aici puteți citi interviuri atât cu componenții CSU Sibiu, cât și cu jucători reprezentativi ai echipelor ce au participat la turneele de la Sibiu. Programul jocurilor, știri și alte informații despre Liga Națională, dar și texte din baschetul internațional sunt disponibile în revista CSU Fans Magazin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *