CSO Voluntari va juca la Final 8 fără Dejan Borovnjak

CSO Voluntari a anunțat că Dejan Borovnjak nu va participa la turneul final al Cupei României la baschet masculin – ediția 2020/21. Acesta s-a accidentat la glezna piciorului drept și nu poate fi recuperat pentru evenimentul de la Cluj-Napoca.

Originar din Serbia, Borovnjak măsoară 2.09 metri, are 35 ani și evoluează la poziția 5. El parcurge al 2-lea sezon consecutiv alături de ilfoveni. În actuala stagiune a bifat trei apariții în cupă și zece în campionat, având medii statistice de 8.0 puncte, 4.8 recuperări, 1.0 pase decisive și 9.5 la eficiență.

În absența lui Dejan Borovnjak, lotul echipei antrenate de către Sașa Ocokoljic cuprinde șase jucători străini. Este vorba despre pivoții Ousmane Barro și Matt McCarthy, extrema de forță Zarko Djuric, respectiv fundașii Anthony Hickey, Malcolm Lee și Devoe Joseph.

În sferturile de finală, chiar la meciul de deschidere al turneului final, CSO Voluntari se duelează cu BCM U FC Argeș Pitești. Partida se dispută sâmbătă (06.03), ora 11:45, la BT Arena din Cluj. Întregul turneu este transmis în direct la DigiSport.

Foto: CSO Voluntari – Baschet (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *