CSO Voluntari se impune pe terenul lui CSM Târgu Jiu

CSO Voluntari a obținut un succes convingător în fieful lui CSM Târgu Jiu. Ultimul meci al Turneului 12 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21 găzduit în localitatea gorjeană s-a încheiat cu scorul de 99-80.

Partida a fost controlată de ilfoveni. Aceștia s-au instalat la conducere de la început și au construit un avantaj de peste 20 puncte în prima jumătate. Acest lucru a fost posibil prin prisma preciziei la finalizare, Voluntari având 19/20 la aruncările de două puncte în prima repriză.

Repriza secundă nu a adus schimbarea. Ea a fost mai echilibrată, însă CSO Voluntari a rămas în control pe tabela de marcaj, încheind partida cu 81% la aruncările din interiorul semicercului!

Anthony Hickey a totalizat 23 puncte, 7 pase decisive, 3 intercepții, Vlad Moldoveanu a adăugat 20 puncte, 6 recuperări, Malcolm Lee a terminat cu 19 puncte, iar Zarko Djuric a bifat 12 puncte pentru învingători. În replică, Kevin Allen a reușit 22 puncte, 10 recuperări, Darien McClain a adăugat 17 puncte, iar Revaz Rogava și Camil Berculescu au reușit 10 puncte fiecare pentru CSM Târgu Jiu.

CSO Voluntari are 18-6 la general și mai are două meciuri de disputat din sezonul regulat. Formația ilfoveană este angrenată în lupta pentru locul 2, unul ce va asigura avantajul terenului propriu atât în primul tur, cât și în semifinalele playoff-ului LNBM. În schimb, CSM Târgu Jiu a ajuns la 5-17.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *