CSO Voluntari obține a 2-a victorie în ultimele opt apariții oficiale

CSO Voluntari a oprit seria de trei înfrângeri în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23. Vicecampioana României a învins CSM Galați, scor 102-81, într-un meci contând pentru etapa a 8-a în Conferința B.

Ilfovenii au controlat jocul în întregime. Ei au marcat 30 puncte în secvența inaugurală și s-au desprins constant pe tabela de marcaj pe tot parcursul primelor trei sferturi. După la jumătatea meciului scorul era de 54-40, pentru ca după 30 minute de joc să fie de 80-61! Ultimele zece minute de joc nu au schimbat soarta jocului.

Formația gazdă a controlat lupta la recuperare și a avut un număr aproape dublu de puncte marcate din spațiul de trei secunde. De altfel, Voluntari a terminat meciul cu procentaj net superior la aruncări.

Maurice Watson a totalizat 19 puncte, 7 pase decisive, Tekele Cotton a reușit 14 puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive, Darko Planinic a adăugat 15 puncte, 5 recuperări, iar Toddrick Gotcher și Rolland Torok au terminat cu câte 12 puncte pentru învingători.

De cealaltă parte, Darion Strong a totalizat 21 puncte, Luka Mitrovic a adăugat 17 puncte, 9 pase decisive, iar Nedeljko Prijovic și Andrei Calenic au contribuit cu câte 13 puncte pentru CSM Galați.

În urma acestui rezultat, CSM Galați are 4-3 la general. În schimb, CSO Voluntari este la 3-4. De notat că ilfovenii obțin de abia a 2-a victorie în ultimele opt apariții oficiale (incluzând meciurile FIBA Europe Cup).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.