CSO Voluntari încheie anul 2020 cu un succes zdrobitor în fieful Craiovei

CSO Voluntari a repurtat o victorie categorică în ultimul meci al turneului 3 din Liga Națională Masculin – ediția 2020/21, găzduit la Craiova. Ilfovenii au câștigat partida cu SCM U din localitate cu scorul de 85-64.

După un prim sfert echilibrat, încheiat de Voluntari în avantaj minim, scor 18-17, situația s-a schimbat radical. Echipa antrenată de Sașa Ocokoljic s-a desprins pe fondul unui parțial de 47-23 ce a făcut ca finalul partidei să fie lipsit de orice fel de emoții. Cel mai mare avantaj a fost de 28 puncte, însă Craiova a redus din deficit pe finalul confruntării.

Devoe Joseph a totalizat 22 puncte, Dejan Borovnjak a adăugat 14 puncte, 7 recuperări, iar Anthony Hickey a încheiat cu 11 puncte, 6 pase decisive și 5 recuperări pentru CSO Voluntari. De cealaltă parte, Goran Filipovic a totalizat 19 puncte, iar Dragoș Diculescu a încheiat cu 12 puncte, 5 recuperări pentru SCM U Craiova.

Voluntari a fost lipsită de Malcolm Lee, dar a jucat cu șase străini. De asemenea, a absentat Dani Popescu. De cealaltă parte, Monyea Pratt a revenit pe teren pentru acest meci, americanul având 8 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive în 23 minute de joc, nefiind la capacitate normală de joc.

CSO Voluntari ajunge la 4-2 după acest succes, al 4-lea consecutiv. În schimb, SCM U Craiova are 2-2 la încheierea anului 2020.

Foto: Sandor Manases / www.u-bt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *