CSO Voluntari debutează în European North Basketball League

CSO Voluntari este prima echipă românească ce intră în competițiile internaționale în sezonul 2023/24. Ilfovenii se duelează cu BC Siauliai, în cursul zilei de marți (19.09). Partida are loc în Lituania.

Formația antrenată de Ainars Bagatskis se numără între cele 16 formații înscrise în actuala ediție a European North Basketball League. Protagonistele au fost repartizate în două grupe de opt, jucându-se pe sistemul fiecare cu fiecare într-o singură manșă.

În Grupa B este CSO Voluntari, alături de BC Siauliau, Enea Zastal Zielona Gora, Liege Basket, Keila Coolbet, Newcastle Eagles, Valmiera și Basket Brno. Reprezentanta României va juca primele trei partide în deplasare.

Astfel, marți (19.09), cu începere de la ora 18:30, CSO Voluntari joacă în fieful reprezentantei Lituaniei. Siauliai a luat ființă în 1984 și a evoluat în numeroase competiții organizate dub egida FIBA Europe de-a lungul istoriei. De asemena, Siauliai a jucat în Liga Baltică.

Siauliai a pierdut în primul meci oficial, disputat duminică (17.09). Oponent a fost BC Wolves, scor 66-68.

CSO Voluntari vine după ce a triumfat în turneul de calificare din Cupa României de la Brașov. Aici a repurtat victorii cu CSM Corona din localitate și Laguna București.

Meciul cu Siauliai este transmis în direct pe canalul YouTube ENBL.

Un răspuns la „CSO Voluntari debutează în European North Basketball League”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.