CSO Voluntari avansează în TOP 10 din Liga Națională

CSO Voluntari și-a asigurat prezența în TOP 10 din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23. Ilfovenii au depășit CSM Focșani, scor 95-79, într-un meci din etapa a 18-a în Conferința B.

Jocul a fost controlat de formația de lângă capitală. Aceasta a construit un avantaj de 13 puncte în primul sfert, avea 52 puncte marcate la jumătatea meciului și a pus pe tabela de marcaj cel puțin 25 puncte în fiecare din primele trei secvențe. În acesta condiții formația din Focșani nu a găsit soluții.

Toddrick Gotcher a totalizat 21 puncte, 8 recuperări, 4 pase decisive, Lucas Tohătan a adăugat 18 puncte, 4 pase decisive, Darko Planinic a terminat cu 15 puncte, 8 recuperrări, iar Rasheed Moore a bifat 13 puncte pentru Voluntari. În replică, Pavle Reljic a reușit 21 puncte, 7 recuperări, alți trei jucători având peste 10 puncte marcate în contul Focșaniului.

CSO Voluntari are 9-7 la general și este calificată în TOP 10 indiferent de soarta celorlalte meciuri din Conferința B în ultima etapă. Ilfovenii vor fi avantajați în orice situație de egalitate posibilă în contextul actual.

CSM Focșani încheie prima fază cu 3-13 la general, pe locul 8 în Conferința B. Echipa antrenată de Mihai Petruț va merge în grupa valorică 11-18 cu două sau trei victorii, în funcție de rezultatul meciului dintre Dinamo București și CSM Athletic Constanța.

Foto: CSO Voluntari – Baschet (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.