CSO Voluntari a fost învinsă de Tofas Bursa în preliminariile Basketball Champions League

CSO Voluntari a fost învinsă de Tofas Bursa, scor 57-68, în semifinalele turneului preliminar Basketball Champions League – ediția 2022/23, de la Skopje (Macedonia de Nord). Jocul a avut loc vineri (23.09), fiind transmis în direct la Metropola TV.

Jocul a fost controlat de turci. Aceștia s-au instalat la conducere de la început și nu au cedat inițiativa până la final. Tofas a reușit să construiască în avantaj de 18 puncte și a prevenit orice încercare de revenire a ilfovenilor, având un nivel de apărare foarte bun.

Gruparea antrenată de către Dimitris Priftis a dominat lupta la recuperare ofensivă (16-7) și a obținut cu zece puncte mai mult din puncte marcate pe șansa a 2-a. Alte zece puncte a înscris în plus din spațiul de trei secunde.

Voluntari a avut 37% la aruncările din acțiune, 15 posesii pierdute și a ratat șapte aruncări libere. Jocul colectiv al reprezentantei României a produs opt pase decisive.

Sarunas Vasiliauskas a totalizat 19 puncte, Toddrick Gotcher a adăugat 17 puncte, iar Tekele Cotton a terminat cu 12 puncte pentru ilfoveni. În replică, jucător venit din Euroligă, Rob Gray a reușit 24 puncte. El a fost secondat de Suleiman Braimoh, autor a 14 puncte, 10 recuperări pentru Tofas.

Aventura lui CSO Voluntari în BCL se încheie, dar va continua la nivel internațional. Ilfovenii vor juca în grupele FIBA Europe Cup, alăturându-se în această întrecere lui CSM CSU Oradea, în timp ce SCM U Craiova evoluează în preliminariile acestei competiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.