CSM Tîrgu Mureș obține victoria în duelul cu CSM Focșani

CSM Tîrgu Mureș s-a impus în confruntarea cu CSM Focșani, scor 97-75, într-un meci desfășurat vineri (17.03). Partida contează pentru Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23 și s-a desfășurat, similar precedentelor jocuri organizate în „Junglă”, sub privirile unui public numeros.

Partida a fost la discreția ardelenilor. Formația antrenată de Geprge Trif s-a instalat la conducere spre sfârșitul primului sfert, unul pe parcurusl căruia oaspeții au avut mai mult inițiativa. CSM Tîrgu Mureș conducea cu 24-18 la prima pauză și nu a cedat inițiativa până la final. La jumătatea partidei scorul a fost de 52-37, ecartul de 15 puncte păstrându-se și la intrarea în secvența decisivă. Avantajul maxim al mureșenilor a urcat aproape de 30 puncte în ultimul sfert.

Anthony Mathis a reușit 19 puncte, 2 intercepții, Goran Gajovic a adăugat 14 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive, alți patru jucători având cel puțin zece puncte marcate pentru câștigători. De cealaltă parte, Adika Peter McNeilly a reușit 21 puncte, 4 recuperări, Pavle Reljic a adăugat 15 puncte, 8 pase decisive, iar Jordan Swopshire a terminat cu 10 puncte, 9 recuperări pentru oaspeți.

CSM Tîrgu Mureș are 8-3 la general după această partidă. În schimb, CSM Focșani a ajuns la 5-6.

Foto: CSM Tîrgu Mureș (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.