CSM Ploiești este campioană națională la categoria U13 Masculin

Campionatul Național U13 Masculin – ediția 2021/22 s-a încheiat duminică (08.05), la Ploiești. Sala Olimpia din localitate a găzduit ultimul act al competiției rezervate sportivilor născuți după data de 1 Ianuarie 2009.

La capătul primului sezon competițional complet, ce a cuprins peste 23 meciuri pentru formațiile participante și calificate până la faza finală, CSM Ploiești a cucerit titlul național. Prahovenii au trecut în ultimul act de CSM CSU LPS Oradea. Ultimul act s-a încheiat cu scorul de 95-70. Podiumul a fost completat de Dan Dacian București, echipă ce s-a clasat între primele trei echipe la toate competițiile juvenile deja încheiate în sezonul actual.

Remarcabil este faptul că între primele șase echipe ale țării la această competiție și-a făcut loc și o echipă din Moldova. Este vorba despre StoMart Iași. În ultimii ani acest lucru a fost o raritate, ierarhiile fiind dominate de cluburile din capitală și împrejurimi, respectiv de o serie de cluburi din Ardeal.

Clasament final

  1. CSM Ploiești
  2. CSM CSU LPS Oradea
  3. Dan Dacian București
  4. U-BT Cluj-Napoca
  5. CSU Știința Slam București
  6. StoMart Iași
  7. Alpha Sport Team Sibiu
  8. CSȘ Târgoviște

Turneul final al CN U13 a reunit cele mai bune 12 echipe din țară la generația 2009.

CSM Ploiești obține cel de-al 2-lea titul național consecutiv la această generație. Vara trecută a triumfat în competiția U12, organizată la malul Mării Negre.

Foto: www.mihailoprescu.ro / CSM Ploiești (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.