CSM Petrolul Ploiești obține a 4-a victorie consecutivă

CSM Petrolul Ploiești s-a revanșat în fața lui FC Argeș Pitești pentru eșecul suferit în Cupa României. Prahovenii au câștigat în deplasare, scor 73-62, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23.

După zece succesiuni la conducere, Ploieștiul a realizat un parțial de 26-9 în sfertul al 3-lea pentru a se desprinde în învingătoare. Oaspeții conduceau cu trei puncte la prima pauză, însă FC Argeș a plecat în avantaj la vestiare. Scorul după 20 minute de joc era de 31-30.

Repriza secundă a fost dominată de oaspeți. Elevii lui Mihai Popa au controlat-o în întregime, apărându-se eficient și profitând de o seară modestă la finalizare din partea echipei argeșene. Galben-albaștrii au controlat inclusiv finalul, după un moment în care FC Argeș a dat semne de revenire.

Matija Milin a reușit 14 puncte, 6 recuperări, Veljko Brkic a adăugat 13 puncte, 10 recuperări, 2 capace, Octavian Popa Calotă a terminat cu 13 puncte, 7 pase decisive, 5 recuperări, iar Mitchell Kwamain a reușit 11 puncte pentru învingători. În replică, Nikola Jevtovic a reușit 15 puncte, 6 recuperări, iar James Freeman a adăugat 12 puncte, 6 recuperări pentru FC Argeș.

CSM Petrolul Ploiești a ajuns la cea de-a 4-a victorie consecutivă și are 4-2 la general. În schimb, FC Argeș Pitești este la 2-3.

Foto: CSM Ploiesti (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.