CSM Petrolul Ploiești învinge CSM CSU Oradea într-o partidă restantă din LNBM

CSM Petrolul Ploiești a repurtat un succes important în fața lui CSM CSU Oradea într-un meci desfășurat marți (29.03), ce contează pentru Liga Națională de baschet masculin – ediția 2021/22. Partida a fost transmisă în direct la TV și s-a încheiat cu scorul de 70-63.

Prima repriză a fost controlată de prahoveni. Aceștia au condus pe tot parcursul primelor 20 minute de joc cu o scurtă excepție. CSM Petrolul a beneficiat de contribuțiile lui Jonathan Jordan și Bogdan Popa, ambii cu câte zece puncte marcate. De cealaltă parte, Stephen Holt și Garlon Green au ieșit la rampă în faza ofensivă. Scorul la jumătatea partidei a fost de 40-33.

Ecartul dintre cele două protagoniste a atins un nou maxim pe parcursul reprizei a 2-a, Sekulovic reușind un nou slam dunk, de lângă Ogden. Nici timeout-ul nu i-a ajutat pe bihoreni să reacționeze. Spre finalul secvenței Mark Ogden a punctat de două ori și a adus formația vizitatoare la opt puncte cu zece minute rămase de jucat. Secvența decisivă a confirmat superioritatea echipei antrenate de Mihai Popa. Aceasta s-a desprins la un nou avantaj maxim. Sper final ecartul a scăzut, dar ploieștenii au fost în permanent control pe tabela de marcaj.

Mihajlo Sekulovic a totalizat 15 puncte, Jonathan Jordan a avut 14 puncte, iar Andrej Magdevski și Bogdan Popa au totalizat câte 10 puncte pentru CSM Petrolul Ploiești. Kris Richard a avut 16 puncte, 10 recuperări, Garlon Green a reușit 16 puncte, 5 recuperări, Stephen Holt a adăugat 13 puncte pentru CSM CSU Oradea.

Christian Chițu și Octavian Popa Calotă, adică prima opțiune U23 și cel mai experimentat jucător autohton, au absentat din angrenajul echipei prahovene. De cealaltă parte, Alex Gavrilovic și Martynas Paliukenas au absentat.

După acest meci, CSM Petrolul Ploiești are 12-12 la general și se menține în lupta pentru calificarea în playoff-ul LNBM. În schimb, CSM CSU Oradea a ajuns la 15-7 și se îndepărtează din nou de locul 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.