CSM Focșani se impune în confruntarea cu Laguna București

CSM Focșani s-a impus în partida cu BC Laguna București, contând pentru etapa a 7-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23. Partida s-a desfășurat vineri (25.11), la Focșani, încheindu-se cu scorul de 100-85.

A fost o partidă echilibrată, formația gazdă având inițiativa aproape în permanență. Focșani s-a desprins la zece lungimi în primele minute de joc, dar oaspeții au reacționat și s-au apropiat la 28-24 la capătul primei secvențe.

Sfertul al 2-lea a fost aprig disputat, dar echipa antrenată de Mihai Petruț a rămas în avantaj. Ecartul a oscilat între două și opt puncte. La jumătatea confruntării scorul era de 45-39.

După pauză ambele echipe au marcat cu generozitate. Laguna a reușit să vină la conducere spre finalul secvenței a 3-a. Cele două protagoniste s-au succedat la conducere de patru ori, scorul cu zece minute înainte de final fiind de 72-70.

Apărarea echipei focșănene a funcționat impresionant pe parcursul ultimelor zece minute de joc. Amfitrionii s-au desprins la peste zece puncte și au rămas în control până la încheierea partidei.

Brandon Austin a totalizat 26 puncte, 5 recuperări, Monyea Pratt a adăugat 25 puncte, 9 recuperări, 6 pase decisive, iar Ionuț Berceanu a terminat cu 12 puncte pentru învingători. În replică, Aleksandre Phevadze a reușit 21 puncte, Will Saunders a reușit 16 puncte, 4 recuperări, 4 intercepții, Lukas Aukstilkalnis a adăugat 17 puncte, 5 recuperări, iar Radu Paliciuc a terminat cu 15 puncte, 8 recuperări, 4 pase decisive pentru Laguna.

În urma acestui rezultat, CSM Focșani are 2-4 la general. În schimb, BC Laguna București a ajuns la 0-7.

Foto: CSM Focsani 2007 (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.