CSM CSU Oradea se impune în Bulgaria

CSM CSU Oradea a obținut prima victorie în deplasare în actuala campanie continentală. Roș-albaștrii au învins pe terenul lui Rilski Sportist, scor 90-62. Partida contează pentru etapa a 5-a din Grupa E în FIBA Europe Cup.

Partida a fost controlată în totalitate de echipa oaspete. CSM-ul a avut o primă repriză de excepție pe faza ofensivă, datorită energiei și bunei organizări a jocului. Oradea a înscris 17 coșuri de două puncte și avea peste 70% la acest procedeu după 20 minute de joc, atunci când scorul era de 50-31.

Repriza secundă nu a fost diferită. CSM CSU Oradea a rămas în avantaj consistent, bihorenii menținând un nivel ridicat de concentrare. Ei au beneficiat de contribuții din partea mai multor jucători, astfel încât absența lui Donata Tarolis nu s-a resimțit. Bulgarii s-au apropiat la 14 puncte în debutul secvenței decisive, dar avantajul a urcat din nou și a atins 30 de lungimi spre final.

Erick Neal a totalizat 16 puncte, Cătălin Baciu și Nikola Markovic au înscris câte 15 puncte, Justin Carter a bifat 13, iar Mark Ogden a terminat cu 12 pentru CSM CSU Oradea.

În urma acestui meci, CSM CSU Oradea are 4-1 la general. Formația antrenată de Cristian Achim are opt victorii consecutive în toate competițiile și patru în FIBA Europe Cup, fiind acum lider solitar al Grupei E. Rilski Sportist a ajuns la 0-5 după acest meci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.