CSM CSU Oradea pierde pentru a 2-a oară în fața lui Anwil Wloclawek

CSM CSU Oradea a fost învinsă de Anwil Wloclawek, scor 66-74, în etapa a 5-a din Grupa L în FIBA Europe Cup – ediția 2022/23. Meciul a avut loc în Polonia, miercuri (01.02).

Echipa antrenată de Cristian Achim a înscris primele cinci puncte ale meciului, dar nu a contat în acest meci. Formația poloneză a fost superioară din toate punctele de vedere, controlând jocul cu autoritate. Apărarea echipei gazdă a fost remarcabilă, dar în același timp CSM-ul a ratat foarte multe aruncări deschise.

Pivotul croat Josip Sobin a dominat spațiul de trei secunde și a creat situații favorabile pentru colegii săi. Kamil Laczynski a impresionat prin felul în care a organizat ofensiva lui Anwil, iar Michal Nowakowski a fost extrem de precis la finalizare. De cealaltă parte niciun jucător de la CSM CSU Oradea nu s-a ridicat la nivelul obișnuit.

Reprezentante României a înscris doar nouă coșuri de două puncte în acect meci. Oradea a înscris 13 coșuri de la mare distanță, o parte atunci când soarta meciului a fost decisă. De notat că CSM-ul a avut 43 aruncări de la mare distanță în acest joc.

Erick Neal a reușit 16 puncte, 8 pase decisive, iar Kris Richard a adăugat 12 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții pentru formația orădeană. Josip Sobin a contabilizat 17 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive pentru Anwil Wloclawek.

După acest rezultat, CSM CSU Oradea are 2-3 la general și nu mai depinde exclusiv de propriul rezultat pentru a se califica în sferturile de finală. Roș-albaștrii trebuie să câștige meciul cu Keravnos și să spere la un eșec al lui Brose Bamberg pe terenul lui Anwil Wloclawek.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.