CSM CSU Oradea obține a 7-a victorie consecutivă în LNBM Getica 95

CSM CSU Oradea a învins pe terenul lui CS Vâlcea 1924, scor 90-74, în singurul meci programat sâmbătă (18.11) din Conferința B a Ligii Naționale Getica 95 – ediția 2023/24. Partida contează pentru etapa a 9-a.

Jocul a fost la discreția bihorenilor. Aceștia au marcat primele 17 puncte, arătând o mai bună dispoziție de joc decât adversarul. Dacă Oradea se află în ritm de competiție, jucând în sistemul miercuri-sâmbătă de șase săptămâni, formația vâlceană nu a mai disputat un meci oficial de două săptămâni.

Amfitrionii au încercat să reacționeze și au reușit în câteva momente să se ridice la nivelul etalat de adversar, însă formația pregătită de Cristian Achim a rămas în control pe tabela de marcaj pe tot parcursul celor 40 minute de joc. Ambele echipe au fost lipsite de câte un jucător străin în această confruntare.

Dacă în jocul echipei din Oradea s-a remarcat rotația adâncă și faptul că a avut zece marcatori, de cealaltă parte o mențiune specială trebuie făcută în cazul tânărului Andreas Blidaru. Acesta a bifat 15 minute de joc împotriva uneia dintre cele mai valoroase echipe din România. El a avut o prestație curajoasă, demonstrând calități remarcabile privind viteza de deplasare în dribling, îndemânarea și viziunea.

Erick Neal a totalizat 23 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, Donatas Tarolis a adăugat 15 puncte, 6 recuperări, iar Nijal Pearson a terminat cu 10 puncte, 5 pase decisive pentru învingători. De cealaltă parte, Stephaun Branch a reușit 16 puncte, Zoran Paunovic a adăugat 14 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive pentru echipa din Râmnicu Vâlcea.

CSM CSU Oradea are 7-1 la general după acest meci. În schimb, CS Vâlcea 1924 a ajuns la 2-5, având meciul cu SCM U Craiova amânat pentru o dată ulterioară.

Foto: PinPhoto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.