CSM CSU Oradea învinge CSM Focșani

CSM CSU Oradea s-a impus în duelul cu CSM Focșani, contând pentru turneul 12 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Partida s-a disputat sâmbătă (17.04), la Timișoara și s-a terminat cu scorul de 83-59.

Partida a avut echilibru în primele aproximativ 15 minute de joc. Echipa din Focșani a oferit o replică solidă și a profitat de faptul că adversarul nu a avut cea mai bună dispoziție de joc pentru a prelua inițiativa de câteva ori. Dragan Zekovic și Stephen Holt au adus punctepe pentru CSM CSU Oradea, formație ce a terminat prima repruză cu un parțial de 16-4 pentru a se desprinde la 37-28 după 20 minute de joc efectiv.

Ecartul a trecut de zece puncte, dar CSM Focșani a reacționat și tripla lui Petrișor a strâns situația la 41-38 spre jumătatea secvenței a 3-a. Reacția orădenilor a venit, Oradea marcând de la distanță cu trei oameni diferiți pentru a se desprinde la un nou maxim, de 12 lungimi. Pe finalul secvenței a 3-a ecartul a urcat la 16 puncte, dar Jimmie Taylor a înscris pe sirenă pentru a strânge la 61-48 după 30 minute de joc.

Formația din Focșani a oferit o replică bună, speculând lipsa de intensitate din jocul echipei adverse pentru a rămâne aproape pe tabela de marcaj. Zekovic a avut un aport consistent la finalizare, iar Green a contribuit la mai multe capitole pentru o prestație completă. Finalul partidei a fosrt controlat de orădeni.

Dragan Zekovic a totalizat 23 puncte, 6 recuperări, Stephen Holt a reușit 19 puncte, iar Garlon Green a terminat cu 14 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive pentru CSM CSU Oradea. În replică, Jimmie Taylor a reușit 20 puncte pentru CSM Focșani.

CSM CSU Oradea are 16-5 la general după ce a repurtat a 6-a victorie consecutivă în campionat. CSM Focșani a ajuns la 6-17 după această partidă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *