CSM CSU Oradea câștigă cu emoții meciul disputat în compania vicecampioanei Bulgariei

CSM CSU Oradea a depășit Rilski Sportist Samokov, scor 70-69, în meciul de deschidere al turneului memorial Antonio Alexe – ediția a 9-a. Confruntarea s-a desfășurat joi (16.09), la Oradea.

A fost un joc cu numeroase imprecizii și greșeli de ambele părți. Nu au lipsit însă acțiunile de mare spectacol, dar și efortul fizic a fost vizibil. Prima repriză a fost echilibrată, fiind încheiată de Stephen Holt cu o triplă pe sirenă, scor 38-30.

Repriza secundă a demarat cu un parțial de 9-2 în urma căruia avantajul a atins 15 lungimi, Garlon Green și Nikola Markovic fiind responsabili cu spectacolul însă bulgarii au reacționat. Aceștia au avut în Trey Porter o piesă de mare utilitate. De asemenea, jucătorii de perimetru și-au adus aportul și Rilski a anulat aproape întreg deficitul. Vizitatorii au avut ultima posesie, dar Brandon Brown a fost imprecis și meciul s-a terminat cu victoria echipei orădene la limită.

Garlon Green a totalizat 14 puncte, Bobe Nicolescu, Alex Gavrilovic și Nikola Markovic au avut câte 11 puncte fiecare pentru CSM CSU Oradea. De cealaltă parte, Trey Porter a totalizat 18 puncte, 10 recuperări, iar Alex Simeonov a adăugat 13 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive pentru Rilski Sportist.

Vineri (17.09), ora 16:00, se dispută meciul dintre Rilski Sportist și FC Argeș Pitești.

Foto: Roby Boros / CSM Oradea (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *