CSM Corona Brașov se impune în confruntarea cu CSM Tîrgu Mureș, în deschiderea penultimei etape din TOP 10

CSM Corona Brașov a învins CSM Tîrgu Mureș, scor 89-79, în deschiderea penultimei etape din TOP 10. Partida a avut loc joi (28.03), sub Tâmpa, fiind televizată.

Soarta meciului a fost tranșată pe parcursul sfertului al 3-lea, atunci când amfitrionii au realizat un parțial de 26-19. Astfel, formația brașoveană s-a desprins la zece puncte, după ce prima jumătate s-a încheiat cu scorul de 42-39.

S-au consemnat 11 schimbări la conducere și 5 situații de egalitate pe parcursul acestei confruntări. De notat că Brașovul s-a desprins la un maxim de 11 lungimi. În schimb, Mureșul a avut un avantaj maxim de două posesii.

CJ Williams a totalizat 23 puncte, 5 recuperări, Ousmane Barro a adăugat 22 puncte, 9 recuperări, iar Armin Cane a terminat cu 10 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Szabolcs Santa a reușit 15 puncte, 10 recuperări, Jakob Lowrance a adăugat 15 puncte, alți trei jucători ai oaspeților având peste zece puncte marcate în această confruntare.

Ambele echipe au 5-12 la general după această confruntare. Brașovul are 2-0 în duelurile directe cu formația din Tîrgu Mureș.

În ultima etapă, CSM Corona evoluează la Constanța, iar CSM Tîrgu Mureș joacă la Voluntari.

Foto: Corona Brașov (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.