CSKA Moscova obține a 12-a victorie consecutivă în Euroligă, bifând 30 recuperări ofensive. Nikola Milutinov a cules 16 dintre ele!

CSKA Moscova își continuă parcursul impresionant și a obținut victoria pe terenul Olimpiei Milano, scor 91-87. Partida a fost decisă în urma unei reprize de prelungiri, scorul la încheierea timpului regulamentar fiind de 80-80.

Mike James și Kyle Hines au irosit câte o aruncare liberă la finalul timpului regulamentar pentru cele două protagoniste, astfel încât s-au disputat cinci minute suplimentare. Acestea au fost controlate de ruși. Ei au beneficiat de două triple în succesiune semnate Daniel Hackett. De altfel, italianul a marcat ultimele șapte puncte ale lui CSKA pentru a purta ultima câștigătoare a Euroligii spre victorie.

Mike James a totalizat 20 puncte, 11 pase decisive, dar și 7 posesii pierdute. Daniel Hackett a adăugat 19 puncte, 5 recuperări, Nikola Milutinov a bifat 17 puncte, 19 recuperări pentru al 5-lea său double-double, iar Johannes Voigtmann a terminat cu 13 puncte, 12 recuperări pentru învingători.

De cealaltă parte, Zach LeDay a reușit 21 puncte, 7 recuperări, Kevin Punter a adăugat 17 puncte, Malcolm Delaney a terminat cu 14 puncte, iar Shavon Shields a izbutit 13 puncte, 8 recuperări pentru Olimpia Milano.

Meciul de la Mediolanum Forum a consemnat câteva cifre incredibile:

  • Nikola Milutinov a stabilit un nou record absolut de recuperări ofensive într-un singur meci. El a avut 16 mingi culese sub panoul echipei adverse!
  • CSKA Moscova a terminat meciul cu 30 recuperări ofensive!

CSKA Moscova obține a 12-a victorie consecutivă în Euroligă și încheie turul cu un bilanț general de 14-3, pe primul loc în competiție. Totodată, formația antrenată de Dimitris Itoudis, deși lipsită la Milano de Will Clyburn, a câștigat 16 din ultimele 17 meciuri disputate în 2020 și nu a mai pierdut din data de 9 noiembrie (eșec în Liga VTB).

Olimpia Milano are 9-7 la general, având un meci mai puțin disputat. Elevii lui Ettore Messina încheie anul pe locul al 8-lea în competiția supremă din Europa.

Foto&video: www.euroleague.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *