CSKA Moscova învinge categoric la Palau Blaugrana

CSKA Moscova a obținut o victorie categorică pe terenul lui FC Barcelona. Deținățoarea Euroligii masculine a învins în etapa a 11-a din sezonul regulat al ediției 2019/20 cu scorul de 96-67.

După un prim sfert câștigat de catalani cu 20-18, CSKA a reușit un parțial de 58-30 în următoarele 20 minute de joc efectiv. Rușii au câștigat și secvența decisivă.

Elevii lui Dimitris Itoudis au avut 14/30 la aruncările de trei puncte, alături de 69% la aruncările de două puncte. CSKA a terminat meciul cu zece marcatori, șase dintre ei având peste zece puncte marcate.

Mike James a totalizat 14 puncte, 6 pase decisive, Darrun Hilliard a adăugat 13, Nikita Kurbanov și Kyle Hines au terminat cu câte 12 puncte, iar Janis Dtrelnieks și Johannes Voigtmann au marcat câte 10 puncte fiecare pentru CSKA. În replică, Nikola Mirotic și Brandon Daviesau avut câte 19 puncte fiecare, iar Adam Hanga a adăugat 10 puncte, 7 recuperări.

CSKA a oprit șirul rezultatelor negative (pierduse precedentele trei meciuri în deplasare) și a ajuns la 7-4 la general. În schimb, FC Barcelona are 8-3.

Foto: www.euroleague.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.