CSKA Moscova îl pierde pe Nikola Milutinov pentru tot restul sezonului

CSKA Moscova continuă să aibă probleme. După accidentarea lui Will Clyburn, respectiv suspendarea lui Mike James, formația din capitala Rusiei a primit o nouă veste proastă.

Nikola Milutinov a suferit o accidentare la umărul drept în cadrul partidei pierdute cu Bayern Munchen, în etapa a 23-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2020/21. Pivotul originar din Serbia, aflat la primul sezon alături de ruși, va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Decizia a fost luată ca urmare a unui RMN efectuat sâmbătă (30.01). MVP-ul lunii decembrie în Euroliga masculină va rata întreg restul sezonului competițional în curs, după cum informează CSKA Moscova pe cale oficială.

Milutinov are medii statistice de 9.8 puncte și 8.6 recuperări în aproape 24 minute pe partidă în actuala ediție a Euroligii masculine. El a stabilit un record absolut în luna decembrie, atunci când a cules 16 recuperări ofensive în victoria lui CSKA de la Milano.

Înalt de 2.13 metri, în vârstă de 26 ani, Milutinov parcurge al 8-lea sezon în Euroligă. El a debutat în competiție alături de Partizan Belgrad, pentru care a bifat două sezoane. Au urmat cinci ani alături de Olympiacos Pireu. El are 184 meciuri jucate în competiția supremă din Europa cu medii pe carieră de 7.5 puncte, 5.4 recuperări și 0.9 pase decisive pe meci, respecti 63% la aruncările de două puncte și 73% la linia de pedeapsă.

CSKA Moscova are 16-7 la general și se situează pe locul al 2-lea în Euroliga masculină. Echipa antrenată de către Dimitris Itoudis a pierdut patru din ultimele șase partide disputate în această întrecere.

Foto: www.euroleague.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.