Cristi Popa se alătură lui Rapid București

Cristi Popa este noul component al echipei Rapid București. Înalt de 2.03 metri, extremă, acest jucător sosește din Italia. Născut în 4 iunie 1998, el tocmai a ieșit de sub incidența regulii U23.

În sezonul 2020/21, Popa a evoluat pentru Sambenedettese Basket. Anterior, Cristi a evoluat la CSM Focșani. Sub comanda lui Mihai Petruț, între 2018 și 2020, Popa a bifat 40 apariții în Liga Națională și a avut medii statistice de 1.8 puncte, 2.1 recuperări și 0.5 pase decisive în 13 minute cu 41% la aruncările de două puncte și cu un indice de 2.2 la eficiență.

La nivel juvenil, Cristi Popa a jucat pentru Dinamo CSȘ Nr. 6 București, Vipo București, respectiv CSU Știința București.

Recapitulăm mutările perfectate de formația antrenată de către Marius Bulancea în această vară: Erik Copes, Vasile Odagiu, Mikey Hope, Jordan Swopshire, Wilhelm Brosser, Jadon Cohee. De asemenea, au fost prelungite contractele jucătorilor Luca Vasile, Alexandru Varga, Laurențiu Dumitrescu, Mădălin Potcoavă, Baris Aktas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.