Craiova învinge la Târgu Jiu în presezon

SCM U Craiova a învins CSM Târgu Jiu, scor 85-75, în ultimul meci al turneului de pregătire organizat de gruparea gorjeană. Partida s-a desfășurat duminică (12.09), cu ocazia zilei de naștere a antrenorului Jordanco Davitkof. Acesta a aniversat 58 ani de viață.

Echipa din Craiova a jucat în cvintetul de start cu Troy Williams, Aurelian Gavriloaia, Michael Qualls, Josh Hawley și Bogdan Țîbîrnă. Așadar, antrenorul Michalis Kakiouzis a apelat la o formulă conform regulamentului din Cupa României. De cealaltă parte, amfitrionii au început cu Brandon Sly, Mihai Alexandru Bădiță, Porter Troupe, Bashir Ahmed și Kevin Allen.

De la formația din Târgu Jiu s-a remarcat, între autohtoni, Octavian Ilie, unul dintre cei mai tineri componenți ai echipei. De cealaltă parte, spre deosebire de precedentele partide din presezon, Craiova a acordat minute de joc lui Robert Licurici. De asemenea, la echipa din Craiova, cu ocazia acestui turneu, și-a făcut apariția Titus Robinson, jucător ce a absentat la turneul de la Sibiu. În schimb, formația craioveană s-a despărțit de Liam O’Reilly.

Recapitulăm celelalte rezultate consemnate la turneul de la Târgu-Jiu:

  • CSM Târgu Jiu vs Steaua București, scor 85-86 (după prelungiri)
  • Steaua București vs SCM U Craiova, scor 41-46 (meci abandonat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *