Craiova înregistrează prima victorie stagională

SCM U Craiova a obținut prima victorie stagională. Oltenii au învins CSM Focșani, scor 71-64, într-o partidă restantă din prima etapă a Ligii Naționale Getica 95 – ediția 2023/24, desfășurată luni (13.11).

Jocul a demarat în nota de dominare a oltenilor. Aceștia s-au desprins la 24-5 în primele zece minute de joc. Ei au câștigat la limită următoarele două secvențe. Finalul partidei a avut revirimentul elevilor lui Mihai Petruț. Aceștia au realizat un parțial de 27-13, dar nu au putut amenința victoria Craiovei.

Învingătorii au jucat fără Giordan Watson. Ei au terminat cu procentaj superior la aruncări. De cealaltă parte, CSM Focșani a reușit 16 recuperări ofensive, dar a terminat cu 35% la aruncările din acțiune și 55% la linia de pedeapsă. Craiova a avut un număr dublu de posesii pierdute, însă oaspeții au terminat cu doar șase pase decisive.

Milan Milovanovic a totalizat 26 puncte, 13 recuperări, 4 pase decisive, Amedeo Casale a adăugat 15 puncte, Vitalii Zotov a terminat cu 13 puncte, 8 pase decisive, iar Nik Dragan a reușit 10 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive pentru învingători. În replică, Pavle Reljic a reușit 21 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, iar Rijad Avdic a terminat cu 10 puncte, recuperări pentru Focșani.

SCM U Craiova are 1-4 la general, iar CSM Focșani a ajuns la 1-6.

Foto: sportuldoljean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.