Colaborare cu Dunk Shop

Primul magazin specializat de baschet din țara noastră se deschide vineri (21.05), ora 16:00, în București. Este vorba despre magazinul Dunk Shop.

DunkShop a pornit în urmă cu opt ani, la Belgrad, capitala Serbiei, unul dintre cele mai importante locuri din Europa din punct de vedere baschetbalistic. Ulterior s-au deschis magazine în alte țări de pe bătrânul continent, iar de acum această listă include și România.

Inaugurarea se lasă cu oferte și surprize atractive pentru împătimiți. Aceștia pot găsi oferte atractive și câteva surprize, precum lansarea mai multor modele de ghete celebre, atât de îndrăgite de către iubitorii jocului de baschet.

UnitedHoops anunță cu bucurie startul unei colaborări cu o ramură atât de importantă în baschetul modern. Știm că iubitorii baschetului, fie ei practicanți în mod organizat sau angrenați în sportul de masă, sunt atrași de cele mai faimoase și atrăgătoare modele de ghete sau de produse vestimentare de înaltă calitate, iar Dunk Shop dispune de o impresionantă gamă.

Pasionații de branduri celebre specializate pe jocul cu mingea la coș sunt invitați în locația din Strada Tunari nr. 16 din capitală.

Redăm mai jos comunicatul prin care Dunk Shop își anunță intrarea pe piața din România:

Dunk Shop vine în România

Bucureștiul își primește primul magazin specializat de baschet. Vineri, 21 mai, de la ora 16:00, pe Strada Tunari, Nr. 16, București.

Dunk Shop este un concept store, cu o mulțime de branduri precum Air Jordan, Nike, Adidas, Puma, Converse, Mitchell & Ness, McDavid, Spalding, Wilson etc.

Le place să spună ca nu sunt doar un magazin de baschet, aceștia pornind într-o misiune pentru a răspândi dragostea și pasiunea pentru baschet, pentru a servi comunitatea de baschet, dar și pentru a promova acest sport.

În același timp, Dunk Shop își propune să dea șansa tuturor jucătorilor, dar și fanilor, să găsească tot ce au nevoie pentru a practica acest sport numit baschet, într-un singur loc.

Ei promit multe evenimente interesante atunci când situația pandemică se va domoli și lucrurile vor reveni la normal. Vă puteți aștepta la numeroase lansări de sneakersi de baschet, dar și modele retro, colecții de baschet noi și toate accesoriile necesare de care aveți nevoie, de la mingi până la accesorii sportive medicinale și de protecție.

Povestea lor a început în 2013, în Belgrad, Serbia. Magazine se regăsesc și în Croația și Austria. Din fericire, acum, după câteva luni bune de așteptări cauzate de situața pandemică la nivel global, sosesc și în România.

Pentru deschiderea din acest week-end, toți pasionații de baschet pot găsi oferte cât mai atractive și câteva surprize, lansarea unui model Kobe Protro și a unui model Air Jordan. DJ OldSkull va crea o atmosferă cu vibeuri bune!

Deschiderea este programată pentru 21.05.2021, având următorul program de funcționare:
– Luni – Vineri, 10:30 – 19:30
– Sâmbătă, 11:00 – 17:00
– Duminică, Închis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *