Colaborare cu ACADEMIA DE BASCHET PHOENIX GALAȚI

Am fost, suntem și vom fi alături de baschetul juvenil. În viața de zi cu zi, copiii sunt cei care aduc fericire părinților. Ei bine, sportul la nivel juvenil oferă atât părințior, cât și nouă, cei ce urmărim fenomenul, momente unice. Vedem pe teren bucurie, entuziasm, zâmbete, dar și lacrimi. Toate sunt aspecte ce compun emoția unui meci de baschet!

Site-ul nostru a apărut în presa on-line în urmă cu aproximativ un an și jumătate. A fost o perioadă în care am urmărit să fim alături de baschet. Anul 2020, primul pentru United Hoops în această lume, a fost unul atipic. Un an cu multe necunoscute încă de la începutul său, un an sărac în ceea ce privește competițiile baschetbalistice în țară, însă unul în care, din fericire, în vara lui, am avut parte de o mare bucurie. La Ploiești, sub organizarea Federației Române de Baschet și a comunității locale, s-au disputat turneele finale juvenile – ediția 2019/20. Privind în trecut, pentru noi a fost un an în care am încercat să prezentăm unii dintre cei mai valoroși juniori, prin unele interviuri. Am oferit informații despre echipele calificate la turneele de la Ploiești, iar acesta a fost un moment de “start” în lumea copiilor.

Promitem că vom rămâne la fel de deschiși în fața tuturor cluburilor participante în competițiile naționale. Pentru că știm cât de mult contează promovarea în rândul tinerilor, iar pentru noi ei reprezintă VIITORUL.

United Hoops va începe colaborarea cu câteva cluburi juvenile din țară. Acest lucru constă în publicitate oferită pe paginile de social media pe care le deținem.

(P)

Luând naștere la data de 4 octombrie 2001, Academia de Baschet Phoenix Galați a avut oportunitatea de a reprezenta etalonul baschetului în țară, în special în Moldova, fiind singurul club care a participat simultan la toate categoriile de vârstă (de la babybaschet până la seniori) cu echipe în ambele campionate, atât la masculin, cât și la feminin. În cei aproximativ 20 de ani de viață, Phoenix a adunat 12 titluri de campioană națională, însă cea mai frumoasă „medalie” a fost obținută în urma creșterii a peste 500 de copii legitimați în cadrul clubului, copii care ulterior au împrumutat principiile pe care clubul nostru se bazează, pentru a reuși în viață.

Perseverența și sacrificiul reprezintă valorile noastre pe care ne bazăm de 20 de ani, aceste valori transpunând perfect caracteristicile păsării căreia clubul nostru îi poartă numele și a cărei caracteristici o împart: Renașterea din propria cenușă.

Acum, la aproape 20 de ani de viață, Phoenix a căpătat o nouă identitate, devenind „Academia de Baschet Phoenix Galați”, academie care dorește să ajute copiii dornici de practicarea baschetului să își perfecționeze calitățile și să își fructifice talentul, oferindu-le antrenamente de individualizare. De asemenea, în sezonul competițional 2020-2021 am adunat la start 3 echipe cu care ne propunem să ajungem la Turneul Final: U15 masculin, U14 masculin și U14 feminin.

Totodată, misiunea noastră este de a îmbina într-un mod armonios școala cu sportul, crezând că aceste două activități sunt de bază în dezvoltarea copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.