China permite accesul spectatorilor în tribune la meciurile de baschet, dar cu anumite reguli

China a anunțat că va permite accesul publicului în arene la meciurile din liga profesionistă de baschet. Acest lucru intră în vigoare de la data de 26 iulie.

Competiția se desfășoară în continuare într-o locație unică. Pe data de 31 iulie demarează playoff-ul, acesta urmând să se desfășoare la Qingdao.

Autoritățile, în colaborare cu liga profesionistă de baschet din China, au anunțat o serie de reguli cu privire la accesul în arenă pentru meciuri:

  • În perioada 26/30 iulie acces în arenă vor vavea numai medicii, profesorii și angajați în forțele de poliție.
  • Din 31 iulie, de la startul playoff-ului, accesul va fi permis tuturor oamenilor cu vârsta peste 12 ani, dar care trebuie să respecte mai multe reguli.

Concret, cei care doresc să asiste la meciuri trebuie să prezinte un test cu rezultat negativ la COVID-19, făcut în decurs de 48 ore înaintea orei de începere a meciului la care participă. Fiecărui om care intră în arenă îi va fi luată temperatura. În tribune trebuie să existe o distanță de cel puțin un metru între doi spectatori. În fine, se precizează că fiecare doritor poate să achiziționeze un singur bilet, pe baza actului de identitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.