Cel mai așteptat film documentar din baschet, The Last Dance, va fi disponibil pe Netflix din 20 aprilie 2020

Cel mai așteptat documentar despre baschet va fi lansat în Statele Unite ale Americii pe data de 19 aprilie anul curent. Premiera acestuia a fost devansată datorită suspendării totale a activității baschetbalistice.

„The Last Dance”, un film documentar cu imagini nemaipomenite din timpul ultimului sezon petrecut de Michael Jordan – considerat cel mai bun jucător de baschet al tuturor timpurilor – în uniforma lui Chicago Bulls, va fi difuzat pe teritoriul SUA pe postul ESPN. Documentarul cuprinde zece episoade. În afara SUA, inclusiv în România, documentarul va fi disponibil pe Netflix.

Iată programul de difuzare a celor zece episoade pe Netflix:

  • 20 aprilie 2020 – Episoadele 1 și 2
  • 27 aprilie 2020 – Episoadele 3 și 4
  • 4 mai 2020 – Episoadele 5 și 6
  • 11 mai 2020 – Episoadele 7 și 8
  • 18 mai 2020 – Episoadele 9 și 10

ESPN, realizatorul documentarului, alături de partenerii săi, a luat decizia de a devansa publicarea producției după ce întreg sportul american și global au fost paralizate de pandemia de coronavirus. „The Last Dance” prezintă parcursul tandemului Michael Jordan – Chicago Bulls în sezonul competițional 1997/98, la capătul căruia a cucerit cel de-al 6-lea titlu NBA din istorie. O performanță care l-a plasat pe Jordan definitiv în topul celor mai mari jucători din istoria disciplinei și unul dintre cei mai mari din istoria sportului profesionist

Inițial, celebra publicație americană plănuise premiera documentarului în cursul lunii iunie, în paralel cu desfășurarea finalei NBA 2020. În cadrul videoclipului de prezentare, în documentar apar Adam Silver, Barack Obama, Kobe Bryant, Michael Jordan, Scottie Pippen, Steve Kerr, Dennis Rodman, Phil Jackson, Patrick Ewing, Charles Barkley, Roy Williams, Carmen Electra și Justin Timberlake.

The Last Dance este o realizare la care au contribuit ESPN, Michael Jordan, NBA, Netflix și Mandalay Sports.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *