Cea mai în formă echipă a momentului în Europa a fost eliminată în meciul de deschidere al turneului de Cupa Turciei – ediția 2019/20

Turneul final, de tip Final 8, al Cupei Turciei – ediția 2019/20 a demarat cu o surpriză de proporții. Meciul de deschidere, desfășurat marți (11.02), a consemnat victoria lui Darussafaka Istanbul în fața liderului la zi în Euroliga masculină și a celei mai în formă echipe de pe bătrânul continent, Anadolu Efes Istanbul.

Partida s-a terminat cu scorul de 81-71. Gary Browne a totalizat 22 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive. Acest jucător a înscris 12 puncte în ultimele cinci minute ale partidei.

Efes a revenit de la un deficit de 11 puncte și a egalat situația la 64 în minutul 35 al partidei. După ce Efes a egalat s-a consemnat perioada de excepție a lui Browne.

În replică, Krunoslav Simon a reușit 22 puncte pentru Efes. Antrenorul acestei echipe, Ergin Ataman, a fost eliminat pentru două greșeli tehnice în sfertul al 3-lea.

De notat că Anadolu Efes câștigase 35 din ultimele 38 meciuri oficiale disputate în toate competițiile și avea un total de 39 victorii și 5 înfrângeri în toate competițiile pe parcursul sezonului 2019/20, înaintea începerii turneului de Cupa Turciei.

În semifinale, Darussafaka se duelează cu învingătoarea dintre Galatasaray Istanbul și Tofas Bursa, mei care se desfășoară tot marți (11.02). Cealaltă jumătate de tablou programează următoarele dueluri:

Türk Telekom vs Pınar Karşıyaka
Fenerbahçe Beko vs Teksüt Bandırma

Aceste meciuri se joacă miercuri (12.02). Turneul Cupei Turciei se desfășoară la Volkswagen Arena din Istanbul, în organizarea lui Darussafaka.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *