Cea mai consistentă prestație stagională pentru LeBron James

LeBron James a izbutit cea mai bună prestație stagională. El a înscris 39 puncte la primul meci disputat după ce și-a ispășit suspendarea de un meci ca urmare a unei altercații la care a fost părtaș în partida cu Detroit Pistons.

Los Angeles Lakers au învins pe terenul Indianei Pacers, scor 124-116. Partida a necesitat o repriză de prelungiri. După 48 minute de joc efectiv scorul a fost egal, 112-112. Chris Duarte a trimis partida în prelungiri, acesta marcând un coș de trei puncte cu 6.5 secunde înainte de final. Ulterior, LeBron a ratat ultima aruncare din timpul regulamentar.

În prelungiri, LeBron James a înscris de două ori de pe semicerc, desprinzându-i definitiv pe cei de la Lakers. El a avut opt puncte marcate în runda suplimentară. În 43 minute de joc, James a totalizat 39 puncte cu 13/29 la aruncările din acțiune. De asemenea, a adăugat 6 pase decisive, 5 recuperări, 2 capace și o intercepție.

Russell Westbrook a totalizat 20 puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive, Malik Monk a adăugat 17 puncte, 8 recuperări, iar Wayne Ellington și Carmelo Anthony au avut câte 14 puncte pentru învingători.

Malcolm Brogdon a totalizat 28 puncte, 7 recuperări, alți șase jucători de la Pacers având cel puțin zece puncte marcate în acest meci.

În urma acestui meci, LA Lakers au 10-10 la general, iar Indiana Pacers au ajuns la 8-12.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *