Cea mai bună prestație stagională pentru Kyndall Dykes se încheie cu înfrângere în fața lui Tomislav Gabric

Kyndall Dykes a izbutit cea mai bună prestație stagională în la o zi după ce a semnat prelungirea contractului cu Anwil Wlocklawek. În pofida prestației ofensive impresionante a jucătorului american, echipa sa a suferit un nou eșec.

Enea Astoria Bydgoszcz a învins pe Anwil cu scorul de 99-96. Partida s-a desfășurat sâmbătă (06.02) și contează pentru etapa a 25-a din sezonul regulat al campionatului din Polonia. Jocul a fost controlat de învingători, aceștia câștigând primele trei sferturi pe parcursul cărora s-au desprins la peste zece lungimi.

Titularizat în angrenajul lui Anwil, Dykes a totalizat 30 puncte în 38 minute de joc. El a terminat cu 14/24 la aruncările din acțiune și 1/2 la linia de pedeapsă. A adăugat 6 recuperări și 4 pase decisive pentru 28 la eficiență.

Curtis Jerrells l-a secondat Kyndall cu 22 puncte, 4 intercepții, iar Shawn Jones a terminat cu 16 puncte, 17 recuperări pentru Anwil.

De la învingători s-a evidențiat un fost jucător în LNBM. Este vorba despre croatul Tomislav Gabric – ex-Pitești – autor a 23 puncte, 4 recuperări. Michał Chyliński a adăugat 19 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, alți doi jucători de la învingători reușind să marcheze peste 15 puncte.

Anwil are 9-16 la general și ocupă locul 12 din totalul de 16 poziții în PLK. Acesta a fost ultimul meci al echipei lui Dykes în campionat înaintea jocurilor din fereastra a 3-a a calificărilor FIBA EuroBasket 2021. În schimb, Enea Astoria Bydgoszcz are 10-15 și este a 11-a în campionatul polonez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *