VIDEO. Campioana NBA în exercițiu se impune la prima apariție oficială în Walt Disney Resort

Campioana NBA a obținut un succes categoric asupra primei clasate în ierarhia la zi a Conferinței Vest. Ultimul meci al zilei a 3-a din bula amenajată în Walt Disney Resort a adus față în față pe Toronto Raptors și Los Angeles Lakers.

A fost primul meci oficial pentru canadieni în Florida după declanșarea pandemiei, respectiv al 2-lea pentru californieni, aceștia câștigând derby-ul cu Clippers în urmă cu aproximativ 48 ore. Meciul a fost câștigat de Raptors cu scorul de 107-92.

Partida a demarat în nota de dominare a lui Toronto sau sub forma unei relaxări exagerate și deloc demne de o pretententă la trofeu, din partea lui LAL. Canadianii au marcat primele 13 puncte ale confruntării. Reacția a venit însă relativ repede, chiar dacă Raptors au fost mai mult la conducere pe tabela de marcaj. Formația antrenată de Frank Vogel a terminat prima jumătate mult mai bine.

Lakers conduceau la jumătatea partidei cu scorul de 44-41. Repriza secundă a fost controlată de Raptors, aceștia trecând la conducere în sfertul al 3-lea, când s-au desprins la peste zece puncte. Californienii nu au cedat, reușind să anuleze deficitul și să revineă în avantaj pe parcursul secvențai decisive, pentru foarte scurt timp.

Ultimul avantaj al lui LA a fost la 76-75, iar ultima situație de egalitate la 83. A urmat un parțial de 10-0 pentru Toronto, de pe urma căruia Lakers nu au mai revenit. Finalul a fost controlat de Raptors, aceștia desprinzându-se la un maxim de 16 lungimi.

Kyle Lowry (foto) a reușit 33 puncte, 14 recuperări și 6 pase decisive, OG Anunoby a adăugat 23, Pascal Siakam a terminat cu 15 puncte, 9 recuperări, iar Fred Van Vleet a terminat cu 13 puncte, 11 pase decisive pentru învingători. De cealaltă parte, LeBron James a bifat 20 puncte, 10 recuperări, 5 pase decisive, iar Kyle Kuzma a adăugat 16 puncte, venind de pe bancă.

Aceasta a fost a 11-a victorie consecutivă obținută de Toronto Raptors asupra lui Los Angeles Lakers!

Toronto Raptors au 47-18 la general și se mențin pe locul al 2-lea în Conferința Est. În schimb, LA Lakers sunt la 50-15, având un avantaj consistent în fruntea Conferinței Vest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *