Camil Berculescu la cea mai bună prestație în actuala ediție de campionat

Camil Berculescu a avut o contribuție importantă la victoria obținută de CSM Târgu Jiu, sâmbătă (17.04). Gorjenii au învins pe BC Athletic Constanța, scor 86-59, într-o partidă contând pentru Turneul 12 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21.

Venit de pe bancă în angrenajul echipei pregătite de către Jordanco Davitkov și Claudiu Alionescu, baschetbalistul gorjenilor a bifat aproape 29 minute de joc. El a bifat 16 puncte, având 5/7 la aruncările din acțiune și 4/5 la linia de pedeapsă. Berculescu a adăugat 3 recuperări, 3 intercepții și o pasă decisivă pentru 19 la eficiență și 23 la +/-.

În cadrul acestui meci, Berculescu a stabilit recorduri personale stagionale de eficiență, puncte, minute, coșuri din acțiune și de la linia de pedeapsă, respectiv intercepții într-un meci.

Camil are 21 meciuri jucate în actuala ediție de campionat. El are medii de 3.4 puncte, 1.7 recuperări și 1.0 pase decisive, respectiv 0.5 intercepții în aproape 15 minute pe partidă pentru 2.8 la eficiență. Berculescu are procentaje de 44% la aruncările de două puncte, 17% la trei puncte și 64% la linia de pedeapsă.

Foto: www.csmtargujiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *