Cade Cunningham, jucătorul ales cu prima opțiune în NBA Draft 2021, a debutat pentru Detroit Pistons

Cade Cunningham, jucătorul ales cu prima opțiune în NBA Draft 2021, a debutat în mod oficial cu o mică întârziere în liga profesionistă nord-americană de baschet masculin. Echipa sa, Detroit Pistons, a obținut cu această ocazie primul succes stagional. Pistons au primit vizita lui Orlando Magic. Rezultatul final a fost de 110-103.

Cunningham a fost titularizat la perimetru și a bifat 19 minute de joc. El a totalizat 2 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive și un capac cu două posesii pierdute, având 1 la +/-. Cade a terminat meciul cu 1/8 la aruncările din acțiune, incluzând 0/5 la semicerc.

Fără îndoială există așteptări mai mari de la un jucător ales cu prima opțiune în Draft, însă există circumstanțe atenuante pentru acest debut nereușit din punct de vedere al cifrelor. Cade a compensat însă prin atitudine, având un nivel ridicat de combativitate în toată perioada petrecută pe parchet.

Tânărul baschetbalist a ratat întregul presezon și primele patru meciuri ale echipei sale din sezonul regulat al NBA. El a suferit o entorsă de gleznă la scurt timp după reunirea echipei.

Jerami Grant a totalizat 22 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive pentru învingători. Detroit a avut șapte jucători care au depățit borna 10 la puncte marcate în acest meci. În replică, Franz Wagner, un alt debutant în NBA, a totalizat 19 puncte.

Detroit Pistons au 1-4 la general după acest meci. În schimb, Orlando Magic sunt la 1-6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.