Buducnost Podgorica s-a calificat în finala Ligii Adriatice. Igokea forțează jocul decisiv al seriei cu Steaua Roșie Belgrad!

Buducnost Podgorica s-a calificat în finala Ligii Adriatice – ediția 2020/21. În cadrul duelului muntenegrean, echipa mai bine clasată în sezonul regulat a trecut de Mornar Bar cu scorul general de 2-0.

Meciul 2, desfășurat în fieful lui Mornar Bar, s-a încheiat cu scorul de 92-81 în favoarea lui Buducnost. Principalul remarcat a fost Justin Cobbs, autor a 21 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive, iar Amedeo Della Valle a adăugat 17 puncte și 3 intercepții pentru învingători. De cealaltă parte, Derek Needham a reușit 16 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive.

În cealaltă semifinală va fi nevoie de meci decisiv. KK Igokea a dominat categoric Meciul 2 al seriei cu Steaua Roșie Belgrad. Rezultatul final a fost de 81-68, însă bosniacii au controlat jocul de la primul angajament și până la epuizarea timpului de joc.

Anthony Clemmons a totalizat 18 puncte, 3 intercepții, Edin Atic a adăugat 17 puncte, iar Stefan Pot a bifat 14 puncte, 4 pase decisive pentru echipa care a trecut de U-BT Cluj-Napoca în preliminariile Basketball Champions League. În replică, Ognjen Dobric a totalizat 17 puncte, alți trei jucători având peste zece puncte marcate pentru Zvezda.

Astfel, scorul general a devenit 1-1, iar meciul decisiv se joacă la Belgrad, marți (11.05).

Finala Ligii Adriatice se va disputa pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Câștigătoarea trofeului obține dreptul de participare în Euroliga masculină – ediția 2021/22.

Foto&video: www.aba-liga.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *