Boston Celtics egalează în finala Conferinței Est

Boston Celtics au reacționat în finala Conferinței Est din playofful NBA 2022. Verzii au învins pe terenul lui Miami Heat, scor 127-102, în Meciul 2. Partida a avut loc joi (19.05), în Florida.

Jocul a fost controlat de elevii lui Ime Udoka. Aceștia au marcat 70 puncte în primele 24 minute de joc, perioadă în care s-au desprins la 25 lungimi! Repriza secundă a consemnat egalitate între cele două protagoniste, astfel încât ecartul înregistrat la pauză s-a consemnat și la finalul întâlnirii.

Celtics au înscris 20 coșuri de trei puncte și au terminat meciul cu 50% la acest procedeu. Ei au avut avantaje la majoritatea capitolelor statistice de bază în acest meci.

Jayson Tatum a totalizat 27 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, Marcus Smart a adăugat 24 puncte, 12 pase decisive, 9 recuperări, 3 intercepții, iar Jaylen Brown a încheiat cu 24 puncte, 8 recuperări pentru învingători. Alți doi jucători de la Boston au avut câte 10 puncte marcate.

În replică, Jimmy Butler a totalizat 29 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, Gabe Vincent și Victor Oladipo au terminat cu câte 14 puncte, iar Tyler Herro a încheiat cu 11 puncte pentru Miami.

Scorul general a devenit 1-1. Seria se mută în Boston pentru următoarele două meciuri. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.