Bogdan Țîbîrnă aproape de un nou angajament cu SCM U Craiova

Bogdan Țîbîrnă va continua alături de SCM Universitatea Craiova. Informația nu este oficială la momentul publicării acestui text, dar potrivit informațiilor noastre părțile au un acord pentru a continua colaborarea demarată vara trecută.

Pivotul în vârstă de 29 ani, înalt de 2.10 metri s-a alăturat alb-albaștrilor în urmă cu un an, după ce a făcut parte din lotul lui CSM CSU Oradea, grupare alături de care și-a trecut în palmares trei titluri de campion al României. Jucător de poziția 5, Țîbîrnă a bifat 19 apariții în Liga Națională la primul sezon alături de Craiova. Boghi a avut medii de 3.2 puncte și 2.2 recuperări, cu 54% la aruncările din acțiune în 12:27 minute pe partidă. El a avut 4.1 la eficiență.

Bogdan a debutat în primul eșalon al României în urmă cu 12 ani, alături de CS Otopeni. După două sezoane în Ilfov, a trecut la Steaua București, după care a revenit la echipa de lângă aeroport. Desființarea echipei din Otopeni l-a trimis pe Țîbîrnă la Oradea, la jumătatea sezonului 2011/12 și a rămas aici până în vara anului 2019. Țîbîrnă are peste 300 de apariții în Liga Națională și Cupa României.

Până la această oră, SCM U Craiova a anunțat pe cale oficială continuarea colaborării cu antrenorul Aco Todorov, respectiv cu românii U23, Dragoș Diculescu și Andrei Oprean.

La capitolul jucători străini, alb-albaștrii au oficializat legitimările suedezului Jonathan Person, americanului Monyea Pratt, respectiv croatului Dino Cinac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.