BC CSU Sibiu pierde la limită în ultimul meci din Spania

BC CSU Sibiu a încheiat turneul de pregătire în Spania. Echipa galben-albastră a jucat duminică (19.09), cel de-al 4-lea și ultimul joc. Adversar a fost Palmer Alma Meriterranea.

Ibericii și-au prezentat echipa pentru sezonul 2021/22 cu această ocazie. Ei au câștigat cu scorul de 88-87, marcând coșul victoriei cu două secunde înainte de final. Anterior acestui coș, Sibiul a avut posesia, antrenorul Dan Fleșeriu solicitând timeout cu 10.5 secunde rămase pe ceas. Ardelenii au mutat mingea în jumătatea de atac, dar nu au putut repune în timp util, astfel încât s-a intervenit cu fluier, posesia fiind acordată amfitrionilor. Aceștia au profitat de șansa ivită și au marcat coșul victoriei.

Partida a fost echilibrată în permanență, lucru confirmat de evoluția scorului: 26-23 după sfertul 1, 50-47 la jumătatea partidei, ambele în favoarea gazdelor. CSU a venit la conducere, scor 71-69, după 30 minute de joc. Ultimele zece minute au consemnat un parțial de 19-16 în favoarea lui Palmer Alma Mediterranea.

Rezultatele complete ale lui BC CSU Sibiu în Spania:

  • vs Baskonia, scor 56-101
  • vs Circulo Gijon, scor 80-77
  • vs Unicaja Banco Oviedo, scor 92-97
  • vs Palmer Alma Mediterranea, scor 87-88

Startul oficial al sezonului 2021/22 se dă pe 24 septembrie, atunci când BC CSU Sibiu primește vizita lui CSM Ploiești în prima manșă din turul inaugural în Cupa României la baschet masculin. Returul se va disputa pe data de 27 septembrie, la Ploiești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *