BC CSU Sibiu învinge pe Dinamo București

Într-un meci restant disputat miercuri (16.03), la Sala Transilvania, contând pentru etapa cu numărul 21 în Liga Națională de Baschet masculin, BC CSU Sibiu a trecut de Dinamo București cu scorul de 83-81. Meciul a avut nevoie de o repriză de prelungiri. Pe sferturi: 12-19, 20-22, 24-13, 20-22, 7-5.

Partida de pe Cibin a demarat favorabil în favoarea elevilor lui Hakan Demir, care s-au instalat repede la conducere. Dinamo avea un avantaj de 9 puncte la pauza întâlnirii, dar diferența a fost anulată, ulterior, de gazdele jocului, care au preluat conducerea înaintea ultimelor 10 minute. Sfertul decisiv a fost unul echilibrat, iar meciul a intrat în prelungiri. Sibiul a gestionat mai bine repriza suplimentară și pe fondul mai multor ratări ale dinamoviștilor a obținut o victorie importantă în lupta pentru accederea în playoff.

Pentru învingători, Justas Tamulis a avut 18 puncte, 3 pase decisive și 2 intercepții, James Padgett a adăugat 12 puncte și 3 recuperări, Rareș Uță a terminat cu 11 puncte, iar Olaf Schaftenaar a contribuit cu 10 puncte și 2 recuperări. În replică, pentru Dinamo, Keith Clanton a avut 14 puncte și 13 recuperări, alți 3 jucători având câte 13 puncte marcate.

Din punct de vedere statistic, Siibul a fost superioară la aruncări, pase decisive și capace. În schimb, Dinamo a avut mai multe recuperări și a forțat mai multe mingi pierdute ale adversarilor.

În urma acestui rezultat, BC CSU Sibiu ajunge la 3 victorii consecutive și are 11/11. Dinamo București are 9/12 în clasament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.