BC Athletic trece către CSM Constanța!

Echipa de baschet BC Athletic Neptun Constanța și-a anunțat oficial trecerea către CSM Constanța. Gladiatorii din Tomis au anunțat printr-o postare faptul că vor evolua în următorul sezon din Liga Națională de Baschet sub titulatura de CSM Constanța Baschet. După un sezon precedent în care formația de la malul mării a surprins plăcut furnizând o serie de rezultate surpriză în Liga Națională de Baschet, BC Athletic Constanța va deveni CSM Constanța Baschet.

Echipa de la malul mării va debuta în acest sezon de LNBM în deplasare la Steaua București urmând ca primele meciuri oficiale din Cupa României să fie organizate chiar pe teren propriu. CSM Constanța a licitat pentru organizarea Grupei B din Cupa României, acolo unde vor da piept cu Laguna Sharks București și SCM U Craiova într-un turneu desfășurat la malul mării de-alungul a trei zile.

Până acum, CSM Constanța și-a anunțat intenția de a continua alături de o serie de jucători români care au evoluat în precedentele stagiuni pentru Constanța urmând ca, în curând, să anunțe și restul jucătorilor care vor completa lotul de jucători. De altfel, conform unor surse United Hoops, constănțenii vor opera în sezonul ce urmează și câteva transferuri noi ce vor viza sectorul de staff al echipei.

Formația constănțeană a ocupat locul al 11-lea în clasament la finalul ediției 2021/22 LNBM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.