AS Monaco administrează a 8-a înfrângere consecutivă lui Maccabi Tel-Aviv în Euroligă

AS Monaco a învins Maccabi Tel-Aviv, scor 82-76, în singurul meci desfășurat miercuri (29.11), în Euroliga masculină – ediția 2021/22. Partida contează pentru etapa a 18-a din sezonul regulat.

A fost o partidă echilibrată. Maccabi a început ceva mai bine, însă ambele ofensive au suferit. Continuarea a fost favorabilă echipei gazdă. Elevii lui Sașa Obradovic au preliat conducerea, scor 35-33 la jumătatea partidei, respectiv 56-51 după 30 minute de joc efectiv. Monaco a reușit să se mențină în avantaj până la finalul partidei, controlând situația pe tabelă în ultimele minute de joc.

Monaco a afost procentaje superioare. Maccabi a echilibrat jocul fiind mai bună la recuperare, intercepții și posesii pierdute, însă nu a fost suficient.

Donatas Motiejunas și Alpha Diallo au totalizat câte 16 puncte, Mike James a bifat 12 puncte, 13 pase decisive, Dwayne Bacon a terminat cu 11 puncte, 2 intercepții, iar Leo Westermann a terminat cu 10 puncte pentru AS Monaco. În replică, Scottie Wilbekin a reușit 31 puncte, 4 pase decisive, 2 intercepții, iar Ante Zizic a terminat cu 10 puncte, 7 recuperări pentru Maccabi Tel-Aviv.

Ambele echipe au 7-11 la general după această confruntare. AS Monaco obține a 2-a victorie de la numirea lui Sașa Obradovic în funcție. În schimb, Maccabi Tel-Avvi ajunge la cea de-a 8-a înfrângere consecutivă.

Foto: www.euroleague.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.