Anunț FR Baschet – Curs online de arbitraj

Federația Română de Baschet a anunțat că organizează un curs online în cadrul căruia cei interesați pot urma Școala de Arbitri de baschet. Înscrierea a demarat astăzi (marți, 28.04) și se va încheia duminică (10.05).

Cursul este destinat tuturor doritorilor să lucreze ca arbitri de baschet, indiferent de locul de proveniență sau domiciliu. În anunț se precizează că acest curs este destinat celor care au practicat jocul de baschet (adică sunt cunoscători ai jocului, având implicit cunoștințe de bază referitor la arbitraj).

Doritorii trebuie să știe că acest curs este gratuit. Înscrierea se face la adresa de e-mail secretarccab@yahoo.com. În formularul de înscriere, doritorii sunt rugați să precizeze mai multe date personale: nume complet, vârstă, înălțime, greutate și localitatea de domiciliu.

Comunicatul Federației Române de Baschet:

Esti pasionat de jocul de baschet?
Ai jucat baschet si iti doresti sa ramai in familia baschetului romanesc?

Atunci, SCOALA DE ARBITRI DE BASCHET este o solutie!!!

Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet te invita sa participi la cursurile Scolii de Arbitri de Baschet. Cursurile sunt GRATUITE si vor fi tinute de lectori cu o experienta vasta in domeniul arbitrajului.

Inscrierile pentru Scoala de Arbitri de Baschet, promotia mai 2020, se fac la adresa secretarccab@yahoo.com, pina la data de 10.05.2020, iar in e-mail te rugam sa mentionezi si urmatoarele date personale:
Numele si prenumele; Varsta; Inaltimea; Greutatea; Localitatea de domiciliu.

Te asteptam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.