Andrei Mandache, al 2-lea meci consecutiv cu cel puțin 30 la eficiență

Andrei Mandache a izbutit al 2-lea meci în tot atâtea zile cu peste 20 puncte marcate și cel puțin 30 la eficiență. După ce a stabilit recorduri personale de puncte și eficiență în meciul cu SCM U Craiova, baschetbalistul în vârstă de 33 ani a impresionat și la meciul cu Dinamo București.

În 40 minute de joc la partida pierdută cu scorul de 88-99, jucătorul Stelei București a stabilit un nou record personale stagional de puncte, alături de cea mai bună performanță în actuala ediție de campionat la pase decisive. Andrei a avut 23 puncte, 8 pase decisive, 4 intercepții și 3 recuperări, fără posesie pierdută pentru 30 la eficiență.

Mandache a avut 33 la eficiență în meciul cu SCM U Craiova, pierdut cu scorul de 75-89. El a avut atunci 6 intercepții, un personal best stagional. Baschetbalistul originar din Arad a compensat pentru absența lui Kenny Brown din lotul militarilor la turneul de la Cluj-Napoca.

Așadar, după foarte mult timp un jucător autohton izbutește două meciuri consecutive cu cel puțin 30 la eficiență. Mandache este al 4-lea jucător în actuala ediție a Ligii Naționale de baschert masculin cu două meciuri în care atinge borna 30 la eficiență. Ceilalți sunt Anthony Hickey, Kevin Allen și Giordan Watson.

În opt apariții pe parcursul actualei ediții de campionat, Andrei Mandache are medii statistice de 10.8 puncte, 3.5 recuperări, 3.3 pase decisive, 3.4 intercepții pentru 14.5 la eficiență în 25:14 minute pe partidă. El are 60% la aruncările de două puncte, 35% la trei puncte și 72% la linia de pedeapsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *