Alpha Sport Team Sibiu este noua campioană a României la U14 Masculin

Alpha Sport Team Sibiu a câștigat titlul național la categoria U14 Masculin – ediția 2020/21. Formația antrenată de către Darko Pandurovic și Alex Hulpuș a învins Transilvania Brașov, scor 66-65, în finala competiției, desfășurată duminică (13.06), la Sala Transilvania din Sibiu.

Gazdele au început jocul mai bine și s-au desprins la 38-30 în primele 20 minute de joc. Formația din Brașov a condus o scurtă perioadă în primul sfert, dar Sibiul a reacționat și s-a desprins la un maxim de zece puncte.

Șase schimbări la conducere și mai multe situații de egalitate s-au înregistrat pe parcursul reprizei secunde. Niciuna dintre echipe nu s-a putut desprinde pe tabela de marcaj la mai mult de două posesii după ce brașovenii au început mai bine sfertul al 3-lea. Robert Carpovici a marcat un coș din acțiune prin care a adus gazdelor avantajul pe tabela de marcaj, scor 66-65, la intrarea în ultimul minut de joc efectiv.

Gabriel Radu a reușit 20 puncte, 7 recuperări, Paul Itu a adăugat 15 puncte, 5 recuperări, 4 intercepții, iar Mihnea Rotaru a terminat cu 10 puncte, 4 recuperări pentru Alpha Sport. De cealaltă parte, Luca Illes a reușit 29 puncte, 17 recuperări pentru Transilvania Brașov.

De notat că cele două echipe s-au confruntat direct și în faza grupelor la turneul final Alpha Sport a învins atunci cu scorul de 73-70. În schimb, cele două echipe și-au împărțit victoriile în primul turneu din acest sezon competițional.

Clasamentul final

  1. Alpha Sport Sibiu
  2. Transilvania Brașov
  3. Dan Dacian București
  4. Laguna București
  5. U-BT Cluj-Napoca
  6. Academia Phoenix Galați
  7. CSȘ Târgu Jiu
  8. Leii București

Un răspuns la „Alpha Sport Team Sibiu este noua campioană a României la U14 Masculin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.